Tips & tricks

Här har vi samlat alla våra bästa tips och tricks för att hjälpa dig skapa din drömposter!

Att välja bild

Om du väljer att ladda upp din egen bild så kommer vårt verktyg säga till dig om din bild är för liten, så du slipper tänka på det. En för liten bild kan göra att din tavla ser grynig ut. Därför rekommenderar vi att bilden du använder är minst 1200 x 1600 pixlar stor. Men som sagt, om du inte får ett varningsmeddelande i verktyget så är det inget du behöver tänka på - din bild är tillräckligt stor!

Varningen ser ut som bilden nedan:

Skulle din bild vara för liten kan du prova något av följande:

  • Om du zoomat in på bilden i vårt verktyg, prova att zooma ut igen.
  • Se till att du använder originalbilden, det ursprungliga fotografiet du tagit, inte t.ex en så kallad screenshot av bilden.
  • Prova att ladda upp en större bild

Fler tips för att välja bild

Använd helst bilder du tagit med din egna telefon eller kamera. Då kan du nästan alltid vara säker på att storleken är tillräcklig. Bilder som är skickade till din telefon via meddelandetjänster såsom MMS, Imessage eller Whatsapp kan ha blivit automatiskt förminskade.

Att välja text

Vad du skriver på din Puppy Poster är naturligtvis helt valfritt! De flesta av våra kunder väljer att skriva namn och ras, men du kan också skriva till exempel datum, en plats eller vad du nu vill. Detta gäller såklart både för en Puppy Poster gjord av din egen bild likaväl som en illustration ur galleriet. Det är även snyggt att göra din Puppy Poster helt utan text och bara sätta ett tassavtryck under motivet