Frågor & svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna. Hittar du inte rätt svar?

Vanliga frågor

Vi hjälper dig att skapa en personlig och unik tavla av din hund! Varje hund är ett mästerverk och vårt mål är att sprida glädje i alla hem genom att skapa inredning av hundar. Med tillverkning i Sverige på högkvalitativa papper så blir en tavla av din hund något ni kan njuta av i många år!

Det är enkelt! Du börjar med att välja ett ladda upp din favoritbild och anger din hunds namn och ras. En förhandsvisning av din poster skapas i realtid så du har full koll på hur slutresultatet kommer se ut. När du bestämt dig skapar vi din alldeles egna Puppy Poster i Sverige, precis som den ser ut på skärmen när du skapade den, och levererar med fri frakt.

Vi erbjuder nu även handritade illustrationer som fungerar på samma sätt. Alltid med Nöjd Kundgaranti och fria returer.

Tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Beställning

Efter att du lagt din order kan vi avbryta den fram till klockan 23 samma dag som du lade din order. Vi kan inte göra justeringar på postern efter din order, men vi kan som sagt avbryta den så man sen kan lägga en ny med de justeringar man önskar! Kontakta oss gärna via mail om du vill avbryta din order.

Leverans

Ja, frakt ingår alltid i priset och sker till en DHL Service Point.

Leveranstid i Sverige är 3-5 arbetsdagar. Med vår standardfrakt. Man kan även lägga till expressfrakt som tar 2-4 dagar.

Om du av någon anledning inte hämtar ut ditt paket när det ligger på ditt uthämtningsställe så kommer det returneras till oss inom en tidsperiod som DHL bestämmer. Vi kommer kontakta dig när paketet returnerats till oss. Önskar du då att vi skickar ut det igen så kommer vi debitera dig fraktkostnaden.

Presentkortet skickas som PDF till samma mail som orderbekräftelsen med en unik kod. Detta kan sen ges bort och användas av valfri person.

Betalning

Vi erbjuder Klarna Checkout Global. Du betalar smidigt och säkert med betalkort (Mastercard eller Visa), faktura eller Klarna Konto.

Om produkterna

Ja, det kan du göra genom att klicka här!

Nej, det behöver du inte om du inte vill. Din Puppy Poster är förberedd för namn och ras, men vad du skriver är helt valfritt. Du behöver inte ens skriva någonting om du inte vill!

Ja, du kan välja att köpa till en ram som skickas till dig samtidigt som din tavla. Ramarna är av trä med glas av plexi. Du kan välja mellan svart och ek.

Du kan välja mellan 50x70cm och 30x40cm.

Vi samarbetar med ett svenskt tryckeri som erbjuder miljövänligt och högkvalitativt papper och bläck så att din poster får djupa färger och en bra finish.

Ja, presentkort hittar du om du klickar här. Dessa levereras som PDF till din mail, som du sen kan ge bort till valfri person!

Absolut, det går fint att skapa av vilket djur som helst här på sidan. Vi har haft kunder som skapat av katter, hästar, marsvin, en ekorre och massa andra fina djur!

Ja det går jättebra, dock fungerar inte de designs som har ordet Bespoke i sig, dessa funkar endast med hundbilder. Handritade illustrationer kan vi göra av vilket motiv som helst också. 

Retur & reklamation

Det viktigaste för oss på The Puppy Poster är att du blir nöjd. Tack vare att 99% av våra kunder blir nöjda så kan vi erbjuda fria returer om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Vi garanterar också att hjälpa dig tills du känner dig nöjd, antingen genom en retur, rabatt, eller annan lösning som passar dig. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med din köpupplevelse så tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Som sagt, viktigast för oss är att du blir nöjd!

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din köpupplevelse så tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt och hjälper dig enligt vår Nöjdhetsgaranti. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd!

Då varje Puppy Poster är skräddarsydd efter kundens önskemål så har vi ingen skyldighet till återköp eller returrätt (Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, SFS 2005:59). Däremot hjälper vi självklart till med detta om du av någon anledning skulle vara missnöjd med ditt köp och vi du som kund får alltid fria returer.

Om något har blivit fel eller om din tavla är skadad vid leverans, maila oss så snabbt som möjligt på hello@thepuppyposter.se.

The Puppy Poster Sweden AB, 559202-9564

Vattenledningsvägen 16, 126 33 Hägersten