Frågor & svar

Här får du svar på de vanligaste frågorna. Vi finns även tillgängliga på chatten här på hemsidan, och på mailen.

Vanliga frågor

Vi hjälper dig att skapa en personlig och unik tavla av ditt husdjur! Varje husdjur är ett mästerverk och vårt mål är att sprida glädje i alla hem genom att skapa inredning av de vi älskar mest. Med tillverkning i Sverige på högkvalitativa papper så blir en tavla av din pälskling något ni kan njuta av i många år!

Vi kan naturligtvis skapa posters av alla sorters husdjur, hästar och mer!

Det är enkelt! Du börjar med att välja ett ladda upp din favoritbild och anger namn och ras. En förhandsvisning av din poster skapas så du har full koll på hur slutresultatet kommer se ut. När du bestämt dig skapar vi din alldeles egna poster i Sverige, precis som den ser ut på skärmen när du skapade den, och levererar med fri frakt.

Vi erbjuder nu även handritade illustrationer som fungerar på samma sätt dock med förhandsvisning inom en dag eller två på din mail. Alltid med Nöjd Kundgaranti och fria returer.

Tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt.

Beställning

Absolut, i och med att vi alltid skickar en förhandsvisning först så kan du avbryta din order när som helst under processen. Efter att du godkänt din förhandsvisning och din poster är på väg hem till dig så är det svårare att avbryta den, men vi kommer hjälpa dig att ordna det om det skulle behövas.

Leverans

Ja, frakt ingår och sker till en DHL Service Point.
Från 16 december kan vi inte längre garantera leverans innan julafton!

Vi erbjuder även expressfrakt för en mindre extrakostnad.

Från 16 december kan vi inte längre garantera leverans innan julafton!

Leveranstid i Sverige är 3-7 arbetsdagar. Med vår standardfrakt. Man kan även lägga till expressfrakt som tar 3-5 dagar.

Om du av någon anledning inte hämtar ut ditt paket när det ligger på ditt uthämtningsställe så kommer det returneras till oss inom en tidsperiod som DHL bestämmer. Vi kommer kontakta dig när paketet returnerats till oss. Önskar du då att vi skickar ut det igen så kommer vi debitera dig fraktkostnaden.

Presentkortet skickas som PDF till samma mail som orderbekräftelsen med en unik kod. Detta kan sen ges bort och användas av valfri person.

Betalning

Vi erbjuder Klarna Checkout Global. Du betalar smidigt och säkert med betalkort (Mastercard eller Visa), faktura eller Klarna Konto.

Om produkterna

Absolut, då lägger vi till 200 kr per extra porträtt vi illustrerar. Är djuren på separata bilder så kan du svara på ditt orderbekräftelsemail med de extra bilderna så inkluderar vi de i illustrationen.

Ja, du kan välja att köpa till en ram som skickas till dig samtidigt som din tavla. Ramarna är av trä med glas av plexi. Du kan välja mellan svart och ek.

Du kan välja mellan 50x70cm, 30x40cm och 15x20cm.

Vi samarbetar med ett svenskt tryckeri som erbjuder miljövänligt och högkvalitativt papper och bläck så att din poster får djupa färger och en bra finish.

Ja, vi erbjuder presentkort. Gå till menyn och klicka på "Presentkort" så kommer du rätt. 

Absolut, det går fint att skapa av vilket djur som helst här på sidan. Vi har haft kunder som skapat av katter, hästar, marsvin, en ekorre och massa andra fina djur!

De illustreras för hand på digital ritplatta av våra illustratörer. Dessa trycks sen på högkvalitativt matt posterpapper för att garantera högsta kvalitet. Du får alltid en förhandsvisning, och vi skickar inte hem någonting innan du godkänt din förhandsvisning. 

Retur & reklamation

Det viktigaste för oss på The Puppy Poster är att du blir nöjd. Tack vare att 99% av våra kunder blir nöjda så kan vi erbjuda fria returer om du mot förmodan inte skulle vara nöjd. Vi garanterar också att hjälpa dig tills du känner dig nöjd, antingen genom en retur, rabatt, eller annan lösning som passar dig. Skulle du av någon anledning vara missnöjd med din köpupplevelse så tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt. Som sagt, viktigast för oss är att du blir nöjd!

Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din köpupplevelse så tveka inte att maila oss på hello@thepuppyposter.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt och hjälper dig enligt vår Nöjdhetsgaranti. Det viktigaste för oss är att du blir nöjd!

Då varje Puppy Poster är skräddarsydd efter kundens önskemål så har vi ingen skyldighet till återköp eller returrätt (Lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler, SFS 2005:59). Däremot hjälper vi självklart till med detta om du av någon anledning skulle vara missnöjd med ditt köp och vi du som kund får alltid fria returer.

Om något har blivit fel eller om din tavla är skadad vid leverans, maila oss så snabbt som möjligt på hello@thepuppyposter.se.

The Puppy Poster Sweden AB, 559202-9564

Vattenledningsvägen 16, 126 33 Hägersten